Onur-Yüksek Onur Belgesi Dağıtım Töreni

2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Onur ve Yüksek Onur Belgeleri Dağıtım Töreni 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 11:00’de Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın katılımlarıyla Fakültemiz Seminer Salonunda yapılacaktır.

Bölümümüz Onur ve Yüksek Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencileri gösterir çizelgeler ekte verilmiştir, ayrıca tüm listeler Fakültemiz web sayfasında ilan edilmiştir.

NOT: Onur ve Yüksek Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerin törene bizzat katılımları önemle gerekmektedir. Ayrıca, tüm bölüm öğrencilerimizin belge almaya hak kazanıp, büyük başarı elde eden arkadaşlarını takdir etmek üzere törene katılımları beklenmektedir.

Ekli Dosyalar:
Burslar.pdf