Stajlar Hakkında

STAJ İLE İLGİLİ DUYURULAR

Duyuru 1- Staj ile ilgili bilgiler (Tüm öğrenciler)

Staj ile ilgili bütün bilgilere http://www.insaat.anadolu.edu.tr/Staj.aspx  web sayfasından erişebilirsiniz.

Duyuru 2- Staj dosyası teslim tarihleri (Tüm öğrenciler)

Staj dosyası teslim tarihlerinin aşağıda verilen şekilde düzenlenmesine karar verilmiştir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Normal Süresindeki Öğrenciler için

-     Güz dönemi ders başlangıcı tarihinden itibaren ilk 3 hafta içerisinde

-     Bahar dönemi ders başlangıcı tarihinden itibaren ilk 3 hafta içerisinde

Mezun Durumundaki Öğrenciler için

Öğrencilerin stajlarının kabul edilebilmesi için danışman öğretim üyesinden "derslerini tamamladığını ve mezun durumunda olduğunu" gösteren onaylı yazı getirmesi gerekmektedir.

-     1 Aralık - 15 Aralık tarihleri arasında

-     1 Mayıs - 15 Mayıs tarihleri arasında

-     15 Temmuz - 30 Temmuz tarihleri arasında

-     1 Eylül - 15 Eylül tarihleri arasında

Duyuru 3- Dönem içi staj (Tüm öğrenciler)

Kılavuzumuzda yer aldığı şekli ile:

“Stajlar istisnai durumlar haricinde Yaz Döneminde yapılmalıdır. Yaz Okulunda veya Güz ve Bahar dönemleri içinde haftada en az üç tam işgünü dersi olmayan öğrenci stajını dersinin olmadığı günlerde yapmak koşulu ile Bölüm Staj Komisyonu kararı ile bu kuralın dışında tutulur.

Duyuru 4- Önceki okulunda staj yapmış öğrenciler

Önceki okulunda staj yapmış öğrencilerin yaptıkları stajları Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde yapılması zorunlu stajların yerine saydırabilmeleri için Bölüm Staj Komisyonuna başvurmaları rica olunur.  (Önceden başvuru yapanların tekrar başvurmasına gerek yoktur.)

Published on: Tuesday, July 10, 2018
Will be published until: Friday, August 24, 2018