Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı-2018

Mühendislik Öğrencilerinin son sınıfta almakta olduğu bitirme projesi derslerinde ürettikleri projelerin kalitesini yükseltmek, yaygın etkisini arttırmak ve bu konuda bir farkındalık yaratmak  amacıyla 2008 yılından bu yana Fakültemizde “Proje Fuarı” etkinliği düzenlenmektedir.

Proje Fuarı etkinliklerinde Fakültemiz bünyesinde sergilenen posterler, 2008 yılından buyana Eskişehir  Sanayi Odası (ESO) ile işbirliği halinde yürütülen etkinlik kapsamında 1 hafta süreyle Organize Sanayi Bölgesi’nde de sergilenerek sanayicilerle buluşturulmaktadır.

Yerel sanayide önemli  oranda ilgi uyandıran ve ESO ajandasında yeri sabitleşen bu etkinlik ile ilgili olarak 2012 yılında Proje Fuarı kapsamı genişletilerek Ulusal bir Proje Yarışması formuna dönüştürülmüştür.

Proje Fuarı ve Yarışması etkinliğimiz 8 Mayıs 2018  Salı günü ESO Binası Fuaye Alanında (2. Cadde No:1) gerçekleştirilecektir.

Projelerin basım işlemi daha önceki yıllarda da olduğu gibi dekanlığımız bünyesinde yer alan fotokopi ve çıktı merkezinden yapılabilecektir. Etkinlik ile lgili poster basımları 24/04/2018  -  04/05/2018 tarihler aralığında Fakültemiz Fotokopi/Basım ofisinden yapılacaktır. Hazırlanacak posterler ile ilgili bilgilere (format, boyut vb.) https://mfprojefuari.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

TAKVİM

Özet Gönderme : 30 Nisan 2018 (Örnek formata göre hazırlanmalı ve Bölüm Sekreterliğne elektronik ortamda teslim edilmesi gerekmektedir.)
Poster Basımları Son Tarih: 04 Mayıs 2018 (mf.anadolu.edu.tr adresinden randevu alınması gerekmektedir.)
Poser Sunum : 08 Mayıs 2018
Web Adresi: https://mfprojefuari.anadolu.edu.tr/