Öğrencilerin Sınavlarda Uyması Gereken Kurallar !!!

Ø Her türlü kopya çekme girişiminde öğrencinin ilgili sınavı iptal edilecek, hakkında tutanak tutulup yasal işlem başlatılacaktır.

Ø Sınavlarda her türlü malzeme alış - verişi (kalem, silgi, cetvel, hesap makinesi vs.) yasaktır.

Ø Hesap makinesi, kalem, silgi, cetvel vs. temin etme sorumluluğu öğrenciye aittir. Bölüm sekreterliği veya öğretim elemanlarından malzeme temini olmayacaktır.

Ø Sınav süresince sıraların altında veya üstüne ders ile alakalı veya alakasız hiçbir doküman bulunmamalıdır. Dokümanlar kapalı çanta veya pencere önüne konulmalıdır.

Ø Cep telefonları sınav boyunca kapalı olmalıdır. Cep telefonları hesap makinesi yerine kullanılamaz.

Ø Soru kağıdı, cevap kağıdı veya optik formada doldurulması istenen tüm boş kısımlar öğrenci tarafından özenle doldurulmalıdır. Bu hususta her türlü sorumluluk öğrenciye aittir.

Ø Tüm öğrenciler sınav boyunca ilgili gözetmenin uyarılarına uymak zorundadır. Gözetmenler gerek gördüğü takdirde öğrencilerin yerini değiştirebilir.

Sınavlarda yukarıdaki kurallara uymayan öğrenciler hakkında tutanak tutma yetkisi sınav gözetmenlerine aittir.

Bölüm Başkanlığı

Published on: Wednesday, May 21, 2014